Just dance

Skrivet den av

Igår prövade vi under eftermiddagen att köra ”Just dance” och vilken succé det blev! 🙂 Det är alltså ett dansspel där det går ut på att just, dansa. Spelet visar hur en ska dansa och då är det bara att försöka härma och följa efter! Det blev en hel del skratt samtidigt som vi kunde konstatera att det var en bra träning att dansa så pass länge som vi ändå gjorde. Detta lär vi göra om flera gånger!

Tips! Det är bara att gå in på youtube och söka efter ”just dance” så kommer det upp flera olika låtar och danser om ni vill pröva detta hemma.

Koncentration på hög nivå. 🙂

Lgr 11, fritidshemmets del.

”Undervisningen i fritidshemmet kompletterar förskoleklassen och skolan genom att lärandet i högre grad ska vara situationsstyrt, upplevelsebaserat och grupporienterat samt utgå från elevernas behov, intressen och initiativ.”

”Eleverna ska ges förutsättningar att utveckla en allsidig rörelseförmåga genom att få delta i fysiska aktiviteter…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *