Mini-mello-gubbar

Skrivet den av

Ett par veckor tillbaka har vi på Lillåns södra fritids pysslat och gjort egna Mini-mello-gubbar. Kreationen har flödat och limpistolen har gått varm. Nu i veckan har vi haft en uppvisning av våra fina Mini-mello-gubbar i gympasalen. Vi gjorde i ordning en scen och tog fram belysning och musik. Barnen fick bestämma en låt och köra på med sitt framträdande inför publiken.

Mini-mello-gubbarna kan ni hitta i glasskåpen i hallen vid skolsköterskans rum. Spana in dem vet’ja om ni inte redan har gjort det! 🙂

Lgr 11, fritidshemmets del.

”Undervisningen syftar till att främja elevernas fantasi och förmåga att lära tillsammans med andra genom lek, rörelse och skapande genom estetiska uttrycksformer samt med utforskande och praktiska arbetssätt.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *